Bikefun - Officieel door Bosch erkende Bosch eBike Expert

Fascinatie eBike epowered by Bosch
De eBike heeft ons mobiliteitsgedrag vleugels gegeven en is een van de meest dynamische, comfortabelste en gewoonweg slimste vervoermiddelen van onze tijd. Met positieve gevolgen voor onze gezondheid, het milieu en de samenleving. De modernste componenten en de hoogste ontwerpvrijheid van de aandrijvingssystemen van Bosch vormen de basis voor een rijk aanbod van de fietsfabrikanten, ongeacht of het om een mountainbike, trekkingfiets, cityfiets of tourfiets gaat.

Dat wij helemaal weg zijn van de kwaliteit en performance van het BOSCH E-bike systeem zal velen al lang bekend zijn. Dit is inmiddels echter ook doorgedrongen tot het Nederlandse Bosch hoofdkantoor.
Zij hebben ons nu benaderd om hen te helpen om de Bosch E-bike producten nog verder te promoten. Uiteraard zijn wij hier zeer vereerd mee. We hoefden hier dan ook niet over na te denken en zijn direct een exclusieve overeenkomst met Bosch aangegaan.

De voordelen voor jou als klant?
o.a:
1) ALLE Bosch producten bij ons in de winkel.
2) TOP opleiding/scholing over alle ins en outs van de huidige en toekomstige Bosch E-bike producten.
3) Exclusief voor ons beschikbare interne Bosch aanspreek partners.
4) Voorrang bij eventuele garantie claims.
5) Voorrang bij lancering nieuwe producten.


Kortom: heb je een E-bike met Bosch motor: dan ben je bij ons aan het allerbeste adres!!

Nu overstappen - met de Nyon-inbouwset

Alle eBikers met een Active Line of Performance Line kunnen de Intuvia-boordcomputer van hun Bosch eBike nu vervangen door een Nyon. Bestel de montageset eenvoudig bij ons en laat de Nyon ter plekke installeren. De alles-in-een boordcomputer Nyon werkt daarna als jouw persoonlijke reisleider en fitnesstrainer. Beleef een volledig nieuwe dimensie van het eBiken!

De praktische functies ken je al van de Intuvia, maar Nyon biedt meer. Denk aan nauwkeurige navigatie per GPS en de aansluiting op het eBike-Connect.com-portal, waar je ontspannen jouw routes kunt plannen. Zo kunt je jouw tocht tot in detail voorbereiden en naderhand evalueren. Tijdens de rit heb je bovendien een nog beter overzicht over alle relevante informatie: het grote display van 4,3 inch altijd perfect leesbaar, in de felle zon en 's nachts.

De Nyon-inbouwset bevat de boordcomputer Nyon, een nieuwe houder, en het bedieningspaneel. Als je overstapt op Nyon krijgt je een uitgebreid competent advies van ons en wordt de boordcomputer vanzelfsprekend zorgvuldig voor je inbouwt. Natuurlijk wordt ook de software van jouw eBike bijgewerkt, zodat deze weer helemaal up-to-date is!


Prijs Nyon-inbouwset compleet gemonteerd € 439,00