Klantenservice

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Op deze pagina vind je algemene informatie over onze website maar ook over onze winkel. Tevens informeren wij je over de bestelprocedure, de betaal- en verzendwijze van een bestelling. Uiteraard zul je ook informatie aantreffen inzake onze aftersale service.

Je kunt iets niet vinden of heb je een vraag?

Neem dan gerust telefonisch contact met ons op +31(0)455426249 of stuur een e-mail met jouw vraag naar info@bike-fun.nl

Let op: Op de website vermelde prijzen kunnen afwijken van onze winkelprijzen. Wanneer je kiest om onze winkel te bezoeken en producten aankoopt, hanteren wij altijd onze winkelprijzen.

Verzendkosten

Voor bezorging binnen Nederland (uitgezonderd de eilandengroep) hanteren wij een tarief van € 5,00.

Voor België en Duitsland bedragen de verzendkosten € 9,95.

Bestellingen met een totaal waarde van €100,- of meer, exclusief verzendkosten, zullen door ons, binnen Nederland, gratis geleverd worden.

Indien jouw bestelling een fiets betreft, kan deze naar wens, binnen een straal van 50 km gratis, door ons, bezorgd worden.

Woon je buiten een straal van 50 km dan verzoeken wij je een afspraak te maken om jouw aankoop bij ons in de winkel af te halen.Bezorgen is dan helaas niet mogelijk.

Echter wij hechten een grote waarde aan een perfecte afstelling van de fiets. Wanneer je ervoor kiest om de fiets af te halen in onze winkel kunnen wij je bij jouw nieuwe fiets, een kosteloze Bikefitting meting aanbieden.
Gratis inbegrepen:

  • Een statische dynamische Bikefitting meting (ter waarde van € 50,00)
  • Afstelling van voor- en/of achterdemping van de fiets op jouw gewicht (indien van toepassing)
  • Uitleg over de functies en mogelijkheden van jouw nieuwe fiets

Voor het afleveren van bestellingen, fietsen uitgezonderd, hebben wij een samenwerkingsverband met DHL.

Afleveren bestelling

Hieronder vind je algemene informatie over de aflevering van jouw bestelling.

Aandachtspunten aflevering:

  • Maandag winkel gesloten
  • Levering maandag t/m vrijdag
  • Bestelling wordt bezorgd door DHL
  • Je ontvangt een verzend e-mail met tracking nummer, hiermee kun jij je bestelling volgen
  • Verhinderd? Via DHL kun jezelf een alternatieve datum doorgeven

Voor meer informatie of eventuele antwoorden op je vragen kun je terecht op onze pagina Bezorgen.

Taxfree

Binnen de EU: Indien je binnen de EU woont en beschikt over een btw-nummer, dan kun je eventueel, zowel via de website alsook via onze winkel, taxfree aankopen: Je plaatst via de winkelwagen jouw bestelling met de persoonlijke gegevens zoals vermeldt bij de Kamer van Koophandel alwaar het betreffende btw-nummer geregistreerd staat. Je kiest voor de betaalmethode Overboeking. Aansluitend stuur je een e-mail voorzien van jouw factuurnummer/ordernummer naar info@bike-fun.nl. Onze afdeling administratie verifieert jouw btw-nummer en na goedkeuring passen wij de factuur aan en mailen je de aangepast factuur, waarna je de betaling middels overboeking kunt voldoen.

NATO: Werk je binnen de EU voor de NATO? Dan kun je ook taxfree aankopen door een bestelling te plaatsen via de website of onze winkel te bezoeken. Je betaalt in eerste instantie het aankoopbedrag inclusief BTW en ontvangt van ons de benodigde formulieren voor de teruggave van de BTW. Nadat deze zijn goedgekeurd door je werkgever ontvangt je het BTW bedrag terug. Voornoemde formulieren zijn
bij ons in de winkel verkrijgbaar.